Post by slankelavaku on Feb 19, 2022 13:12:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch resurs ▞▞▞
▞▞▞ Mini Block Craft 2022 version ▞▞▞
Ne treba joj čak ni 1 zvjezdicu, toliko je loše da sam ga pustio da stoji dugo vremena, a i dalje se ne bi učitao i tražio je MOJU LOKACIJU zašto bi igra za izgradnju trebala moju lokaciju!? A ako je razlog da se ne učitava taj što joj nisam dao svoju lokaciju, onda je ovo jako jako s**ty igra, pa već je zapravo tako da samo napominjem ako ne pokažeš gdje živiš ne možeš igrati
Craft BIKE BOXER - Tajice - black/crno za 299,00 kn (04. 11. 2021.) ... BLOCK HAT UNISEX - Kapa - light aluminum. 146,00 kn 209,00 kn.
U redu je, ali ne možete ići u način preživljavanja kako to jasno kaže. Također kaže da su muškarci jači od žena, te da je samo seksistički.
Jako loša grafika i možete učvrstiti skokove, predugo traju, ali ja volim grad i sve zgrade samo čine pokret kao minecraft, ali sviđa mi se tvoja ideja da daš grad na početku igre
Lijepa igra poput ove igre I I. Volim.ovu igru. Ali želim.više. Životinje I sviđa mi se.toliko toga je.na nebu ima toliko aviona. Zrakoplov .i. Ne.sviđa mi se stvar.je nema.seljana
Ako volite kreativno, onda je ova igra prava! Ali molim vas dajte nam više različitih tipova vrata i stakla
Dancing Race Musiqa ksg
Igra se smrzavala svakih nekoliko minuta i imala je reklamu svakih 20-ak sekundi. Osim toga, nemamo upute kako bilo što učiniti. Jako sam se veselio ovoj igri.
Prvi put kada sam igrao ovu igru, učitavala se otprilike 20 minuta! Kao, ako ćete raditi igru, nemojte je trošiti tako da na duže vrijeme stavljate ekran "loading...". BRUH! Morao sam ga deinstalirati... Žao mi je. Nisam ga čak ni stigao igrati b/c da se tako učitao!
MRZIM ovu igru .postoji mnogo kvarova i smrzavanja plus ima mnogo oglasa, molim vas, nemojte preuzimati ovu aplikaciju jer sada ne mogu vjerovati niti preuzeti nijednu igru Nadam se da će ovo pomoći. MOLIMO da popravite ovu igru ako to učinite, ponovno ću instaliraj, ali sad deinstaliram ovo.).
Jako loša igra. Napravio sam kuću na drvetu u načinu preživljavanja, ali ne znam odakle je warewolf došao i ubio me. Tada sam u načinu preživljavanja napravio podzemnu kuću i blokirao put ulaska, a zatim je došao i warewolf i ubio me. I kad god igram, piše da imate gripu, ugrijte se. Gdje dobivamo toplinu. Tada nosim odjeću i to piše. I svaki put ima dim. Vrlo jako jako jako jako jako najgora igra
Sviđa mi se. ZBOG SLOBODNOG SVIJETA BOLE OCJENITI PET ZVIJEZDICA!! hvala vam na slobodnom svijetu jer sam previše lijen da napravim neke zgrade HVALA VAM VELIKO!! Moji omiljeni svjetovi su veliki grad, vila i divovska kuća, izvini, ne sviđa mi se mala kuća jer stalno propadam, ali i dalje volim tvoju igru! Ljubav s Filipina😊
Volim igru, ali jedina stvar koju MRZIM je svaki put kada izađem iz igre i vratim se igrati blokovi nedostaju stvarima koje sam napravio. Osim toga, to je odlična igra. I volio bih da ima namještaj za korištenje u kućama i drugu rasvjetu
Mini Block Craft Casual hyf
Sviđa mi se ova igra, ali dao sam joj 2 zvjezdice jer u velikom gradu postoji namještaj, ali u medvjeđem parku nema namještaja koji je loš
ok, prema onome što sam mogao reći, ovo bi bila sjajna igra, ali nisam je mogao natjerati da se učita..... doslovce sam zapeo na ekranu za učitavanje od kada ste prvi put uključili igru! ali u redu je, pretpostavljam....dajem vam 3 zvjezdice bc od onoga što sam pročitao iz cijena i također bc nisam mogao ući u igru.
Ne valja ničemu grozno
Igra je nevjerojatna ali ZAŠTO TOLIKO OGLASA Mislim da bi igra bila bolja BEZ OGLASA SVAKIH 5 SEKUNDI
Mobilne Igre Besplatna Strategija - Lokacije mobitela za ...
Osjećaš se kao da si u pravom životu
Ovo je najgora igrica na svijetu 😡😡 Davala mi je samo reklame i kad sam igrao samo 5 min približila se pa molim riješite ovaj problem
Ova igra je prelijepa jer kada otvorite veliki grad ima ogroman svijet i ako otvorim svoj inventar mogu vidjeti dodatke. Ali moje pitanje zašto su napravili ovu igru da ako napravite svijet, pribor će nestati, a drugi će nestati eto, ova igra je prekrasna, ali ne za stvaranje svijeta pa riješite ovaj problem i jaaaako mnogo oglasa.
Mini Block Craft Ajanviete hraq
Minecraft - Wikipedija
Mini Block Craft Jednoduché hry pqr
Mini Block Craft Casual ktl
iPhone ili Android kao GamePad (ili džojstik) za PC igre
4. Zbezdica😥😥😥😥😥😥😥😥😥😶😶😶😑😑😑😐😐😐
super igra koda sam hakovo mincreft
Najgora igra ne radi otpad pohrane učitava se na početku, ali nisu pokrenuli igru
Najbolja igra. Volim njihova nema čudovišta da te ubije. Ovo je najbolja igra. U škrinji ima sve što vam treba i stvari koje pravi Minecraft nema. Kao oružje, bombe i mete. Preuzeti sada.
Mshekekekrjrjrkrkrjdbdjhfffdkelečćešešešwkebekežrbrnekepd rkdčdbepejemddedpdldndhleeneječšešekebeodčdbkrždjdodkdkkkkdjdjdnrnejjebenenenenendodwđždebekđwpsnsbwlwkwnevečenslelebekejdjdnndnfbbbbbbbbbddlddhdlsk👿👿👿👿👿👿👿👿👺👿👺👽👺👺👿👺😈🤓👺🤠👿🤠😸👺☠️🤠👿🙈👺😹👺👻👺👽👺🤠👽👾👿👻Žsspsmsbsgsmdhsbsjakmskwiemsnsmoskbsgslsbsbsčsčsčsšššpsksvsggsgbsvavsvababanwnsnennenekeoejeieokenejrjejkd. Eh kašalj........?! Žvakaćih se w. Ldldldkrkrtkrjrjtjfjrjrjjrjdjdj bože sačuvaj a
grafika je grozna
Servirao je...
Volim ovu igru, ali molim vas učinite ovu igru multiplayerom uz igru s prijateljima i .. kao i svi .. kao moj craft, učinite je multiplayerom
Mogu reći da je ovo dobro, ali jedna stvar. Napravio sam kuću i deinstalirao je, ali opet sam je instalirao, ali moja kuća je još uvijek bila tamo. Onda radim isto 1 mjesec.Jednog dana napravio sam kuću, ali kad sam otvorio igru sljedeći put kada je bila izgubljena.Onda sam još napravio novi grad, ali opet je izgubio.Moj trud uzaludan dajem 2 zvjezdice za ovu glupu igru
Za razliku od drugih blok igara, u Block Craft 3D nema čudovišta: možete se usredotočiti na ... Mini World Craft 3D Builder Simulator City.
Jedino što mi se ne sviđa je igra preživljavanja. Gotovo sve životinje vas napadaju i ne možete se boriti. Mnoge od ovih životinja koje nas napadaju u igri ne bi nas napale u stvarnom životu da im ništa nismo učinili.
🖓
thisbgame je doo doo funn meni i moj brat mi loveeeeeeeeeee ovu igru