Post by slankelavaku on Feb 19, 2022 13:15:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - brangakmenis ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - brangakmenis IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau viskas ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - brangakmenis 2022 version ▞▞▞
Mėgstu žaidimą, nekenčiu visų prakeiktų reklamų!!!!
Patinka, bent jau lygiai galimi. nemėgsta daugybės žaidimų, kur reikia nuolat pirkti papildomų judesių ir turėti neįmanomų galvosūkių.
Žaidimas tikrai geras, bet pasiekęs 1600 lygį esi įstrigęs. Yra tik 1600, manau, kad jie turėtų išlaikyti daugiau lygių.
Baigęs kelis lygius, mano ekranas pasidarė juodas. Aš priverstinai uždariau programą ir bandžiau dar kartą. Tas pats nutiko. Pašalinau. 😞
Per daug skelbimų! Kiekvieną kartą, kai baigiate žaidimą, pasirodo skelbimas.
Tikrai labai geras žaidimas. Smagu žaisti. Jau kurį laiką žaidžiau, bet atrodo, kad dėl kažkokios nežinomos priežasties įstrigo 600 lygyje. Ar dar kas nors turėjo panašią problemą? Ar man reikia atnaujinti? .
Manau, kad gali būti klaida 156 lygyje... Atrodo, kad negaliu gauti 3 žvaigždučių, kad ir kaip žaisčiau. Ištaisykite ir aš duosiu 5 žvaigždučių tq
Geriausias žaidimas! Gaila, kad turite mesti skelbimus maždaug kas 20 sekundžių. Esu 130 lygio ir iki šiol man buvo smagu. Jūs padarėte puikų žaidimą nežaidžiamą Jūs padarėte šį žaidimą nežaidžiamą Jūs padarėte šį žaidimą nežaidžiamą Jūs padarėte šį žaidimą nežaidžiamą Jūs padarėte šį žaidimą nežaidžiamą Jūs padarėte šį žaidimą nežaidžiamą Jei praleidote mano pastabą, nes mes visi žinome kūrėjus yra godūs sotai. Jūs padarėte šį žaidimą nežaidžiamą.
Tai nuostabu, ypač kai noriu žaisti žaidimą, bet negaliu susimąstyti. Manau, kad tokių turėtų būti daugiau, nes dukra sakė, kad „seniems žmonėms tik linksma iš pasjanso“. NE Beje, man septyniasdešimt metų.
Grafika yra unikali ir traukianti akį. Žaidimas žaidžiamas su tais pačiais įvarčiais kaip ir kiti žaidimai. Norėčiau pamatyti žaidimą su nauju posūkiu. Šis žaidimas patobulėjo ir tapo daug malonesnis nuo tada, kai žaidžiau paskutinį kartą. Puikus darbas!
Kodėl žaidimas sustabdytas, laukiau kelis mėnesius atnaujinimo, nieko vis dar, puikus žaidimas, aš jį myliu, perėjau visą žaidimą ir įsitikinau, kad yra visos 3 žvaigždės, bet laukiau daugiau žaidimų, netrukus bus rodos jau menesius??? KODĖL??? Man patinka grafika ir ketinau papasakoti kitiems apie šį puikų žaidimą, bet vis dar laukiu daugiau lygių, jau paskubėk?
atrodo, man labai patinka šis žaidimas, bet negaliu jo žaisti, nes žaisdami skelbimai dengia pusę ekrano. taigi, kai sutvarkysi, įdiegsiu iš naujo.
Man pasirodė, kad šis žaidimas yra gana nuobodus. Bus pašalinta.
Am xahrah dėl visų žaidimų, kuriuos žaidžiau, tai nėra labai įdomu, nėra sudėtingo lygio. Ir taip pat ta pati grafika iki galo
Per daug adv po 10 lygio. Kiekvienas lygis atsilieka, nes pasirodo adv. erzina!
Mylėk šį žaidimą. Man reikėjo kažko, su kuo galėčiau atsipalaiduoti. Personažai žavingi. Skelbimai yra greiti ir aš tiesiog žiūriu į šalį, kol jie rodomi.
Dragondodo - Blast Jewel Kasual yajl
Žaidimas yra geras, tačiau nemanau, kad kai kurios grafikos yra tinkamos Pegi 3 žaidimui ir yra šiek tiek netinkamos. Reikia ištirti ir pakeisti dizainą. Be to, nepadeda pasikartojančios scenos fone.
AI taip sugedo. Žaidimas sakys, kad baigėte lygį, kai aiškiai matysite, kad neįgyvendinote tikslo. Priešingai, jūs pasieksite tikslą, bet lygis nesibaigia. Puikiai praleistas laikas, bet šis žaidimas yra toks sugedęs, jame nėra atlygio elemento ir nuoseklios taškų sistemos.
puiki grafika, šiek tiek nuobodu
neblogai
ドラゴンドード-ジュエルブラスト ミニゲーム juzh
Žaisti įtraukiantį žaidimą ir pasirodo daug skelbimų
Žaidimas nėra įdomus, kai po kiekvieno lygio pasirodo skelbimas po skelbimo.
Geras žaidimas, bet vis tas pats. Negalite suprasti, kokį atlygį gausite jį bakstelėję. Prieš prasidedant lygiui ir tai apdovanoja raketa. Tačiau atrodo, kad žaidimo baigčiai nesvarbu, ar gausite atlygį, ar ne. Manau, kad tam reikia daugiau apdovanojimų ir kažkokio tikslo.
Bandant programą skelbimai tinkami, tačiau šio žaidimo skelbimai yra garsūs ir skamba, kai žaidimas nutildytas
kaip žaidimas, bet turi būti šiek tiek sudėtingesnis
Dragondodo - Έκρηξη Jewel Εύκολα qbvk
Mieli ir spalvingi. Nežaidžiau pakankamai ilgai, kad galėčiau įvertinti, koks iššūkis yra. Nekantriai laukiame, kol išsiaiškinsime.
Acrylic Nails! Symulacyjne qiiy
Žaidimas yra geras, bet jūsų kvailas skelbimas vis pasirodo po kiekvieno lygio, kurį žaidžiate irder, kad gautumėte stiprintuvą ir net jei nepataikysite į krūtinę, patenkate tiesiai į tą kvailą reklamą.
Man patinka šis žaidimas, bet negaliu žaisti beveik metus, nes reikia atnaujinti lygius. Išsiunčiau daugybę el. Ir toliau teiksiu jums žemą įvertinimą, kol neatnaujinsite mano lygių.
Pasikartojantis. Nuobodu. Jokių iššūkių. Sorru.
Šis žaidimas buvo puikus, kol nepasiekiau 357 lygio. Visa mano šeima šį lygį išbandė jau daugiau nei savaitę! Nė vienas žaidimas neturėtų jus žaisti taip ilgai 🤬!! Aš pranešiau apie šį žaidimą „Google“, nes tas lygis yra NENEĮMANOMAS!!
įdomus žaidimas, bet PER daug skelbimų.
per daug skelbimų
Geriausias brangakmenių žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau!! Lengva žaisti ir tikrai 1000% laiko švaistantis žaidimas. Ir taip pat jokio gyvybės praradimo žaidimo. Daugiau galios komandai, kuri padarė šį žaidimą puikiai įdomų ir įtraukiantį. Telaimina jus visus Dievas!!. Ir dabar esu tik 31 lygyje ir žaidžiu iki šiol. Man reikia daugiau lygio atnaujinimų.😘😘😘
Ką tik įdiegtas ir baigtas 15 lygis. Iki šiol manote, kad žaidimas labai tinka laiko žudymui. Grafika gera. Sužaidus daugiau lygių bus įvertintas aukštesnis. Bet kokiu atveju tks už šį malonų žaidimą.
Pritrūko lygių ir taip lengva
Dragondodo - Jewel Blast Rekreacyjne nkv